top of page
Het is eenvoudig om de motivatie, betrokkenheid en concentratie van je leerlingen te maximaliseren. Ontdek de belangrijkste voordelen van gamification. Leer hoe je gemakkelijk een gamificatiesysteem in je lessen kunt integreren.

Algemene Voorwarden EducGamify

Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat je gebruikmaakt van onze diensten bij EducGamify. Door gebruik te maken van onze website en diensten ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Diensten

EducaGamify biedt cursussen en educatieve diensten aan docenten in Nederland.

2. Registratie en Account

  • Om cursussen te volgen, moet je mogelijk een account aanmaken op onze website.

  • Je bent verantwoordelijk voor het beschermen van je accountgegevens en het informeren van ons over eventueel ongeoorloofd gebruik van je account.

3. Betalingen

  • Betaling voor cursussen wordt uitgevoerd volgens de prijzen en betalingsmethoden vermeld op onze website / onze commerciële aanbieding.

  • EducaGamify behoudt zich het recht voor om prijzen en betalingsmethoden op elk moment te wijzigen.

4. Annulering en Terugbetaling

  • Annuleringsvoorwaarden en terugbetalingsbeleid worden vermeld op onze commerciële aanbieding en kunnen variëren per cursus.

  • EducaGamify behoudt zich het recht voor om bepaalde annulerings- en terugbetalingsvoorwaarden toe te passen.

5. Intellectueel Eigendom

Het cursusmateriaal en de inhoud op onze website zijn intellectueel eigendom van EducGamify en mogen niet worden gereproduceerd, verspreid of gebruikt zonder toestemming.

6. Aansprakelijkheid

EducaGamify is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van onze diensten.

 

7. Wijzigingen in de Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden kunnen periodiek worden bijgewerkt. Wijzigingen worden gepubliceerd op onze website met bijbehorende datum van laatste update.

 

8. Contact Opnemen

Voor vragen over deze Algemene Voorwaarden of voor verdere informatie, neem contact op via de contactgegevens op onze website.

 

Door gebruik te maken van onze website en diensten erken je dat je deze Algemene Voorwaarden hebt gelezen en begrepen, en ga je akkoord met alle bepalingen.

bottom of page