top of page

Onze Cursussen

Dompel jezelf onder in onze cursussen, speciaal ontworpen voor docenten onderwijs. Word een voorloper in het leuke onderwijs met onze programma's die praktische tools en effectieve strategieën bieden.

voorbeeld van een online escape game gemaakt tijdens onze cursus

Workshop Gamification in Je lessen

Gamification draait om het toevoegen van spelelementen aan de lesstof, dit kan met of zonder ICT-tools. Door deze spelelementen, zoals het behalen van punten, worden leerlingen actiever in de les en leren ze beter samenwerken.

Workshop Gamification Intra-sectie 

Gamification draait om het toevoegen van spelelementen aan de lesstof, dit kan met of zonder ICT-tools. Door deze spelelementen, zoals het behalen van punten, worden leerlingen actiever in de les en leren ze beter samenwerken

Biedt interactieve cursussen voor docenten op alle niveaus. Leer hoe je een gamification systeem in de klas kunt implementeren en hoe je een online escape game kunt bouwen. Ideaal voor scholen die nascholing voor hun docenten ondersteunen.
Docenten Training, Professionele Ontwikkeling, Gamification in Onderwijs, Online Escape Game Cursus, Nascholing

Workshop "Escape Game"

Door middel van spel worden studenten gemotiveerd en verenigd rond een gemeenschappelijk doel. De wereld van het spel zorgt voor een actieve onderdompeling van deelnemers, raadsels stimuleren samenwerking en mobiliseren collectieve intelligentie.

bottom of page