top of page

Onze Passie voor Gamification in het Onderwijs

Het is eenvoudig om de motivatie, betrokkenheid en concentratie van je leerlingen te maximaliseren. Ontdek de belangrijkste voordelen van gamification. Leer hoe je gemakkelijk een gamificatiesysteem in je lessen kunt integreren.

Expertise:

Ons team doet actief aan gamification in de klas sinds 2013. Gedurende deze tijd hebben we een bewezen systeem ontwikkeld dat continu wordt verbeterd en aangepast aan de behoeften van moderne leerlingen en onderwijsmethoden.

Betrokkenheid in de Onderwijssector

We hebben een sterke betrokkenheid in de onderwijssector en hebben ons systeem met succes geïntegreerd in verschillende scholen en onderwijsinstellingen. Hierdoor hebben we de impact van gamification op het leren kunnen observeren en verbeteren.

Resultaten

Met ons bewezen systeem hebben we aantoonbare resultaten behaald, zoals een aanzienlijke toename van leerlingen die actief betrokken zijn bij de lesstof en een verbetering van leerresultaten in diverse vakgebieden.

Biedt interactieve cursussen voor docenten op alle niveaus. Leer hoe je een gamification systeem in de klas kunt implementeren en hoe je een online escape game kunt bouwen. Ideaal voor scholen die nascholing voor hun docenten ondersteunen.

Voortdurende Verbeteringen

We blijven ons systeem verbeteren door voortdurend te luisteren naar feedback van docenten, leerlingen en onderwijsdeskundigen. Hierdoor kunnen we de effectiviteit van onze methoden blijven vergroten.

Hans

Docent geschiedenis VO

Na het volgen van de cursus 'Gamification in Je Lessen' merkte ik een duidelijk verschil in de betrokkenheid van mijn leerlingen. Ze waren meer gemotiveerd en actief betrokken bij de lesstof. 

Merel

Docent wiskunde VMBO

Als docent was ik op zoek naar nieuwe methoden om mijn lessen boeiender te maken. Dankzij deze cursussen heb ik waardevolle tools en inzichten gekregen die ik direct in de praktijk kon brengen.

Koen

Docent Engels VO

De cursussen waren niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk! Ik keek elke dag uit naar de interactieve opdrachten en games. Ze maakten het leren echt interessant.
bottom of page